Bemanning via Let's Gig! Snabbt, smidigt och kostnadseffektivt.
bemanning

Bemanning när det är som bäst!

Välkommen till Let’s Gig! Din plattform för smidig och effektiv bemanning. Vi förstår vikten av att hitta rätt personal när det behövs som mest. Med vår expertis och erfarenhet hjälper vi dig att optimera ditt personalbehov och säkerställa att din verksamhet fortsätter att blomstra.

Genom vårt unika samarbete med Mecenat når vi även ut till Sveriges alla studenter och via våra unika algoritmer ger vårt system även förslag på perfekta kandidater för att förenkla och snabba på hela processen åt er som arbetsgivare! Smidig och kostnadseffektiv bemanning helt enkelt.

Kontakta oss

Varför bemanning?

Bemanning är en avgörande faktor för företag i alla branscher och storlekar. Det handlar om att tillhandahålla rätt personal vid rätt tidpunkt för att möta verksamhetens behov. Genom att använda Let’s Gig kan du snabbt och enkelt hitta kompetenta medarbetare som är tillgängliga för korta eller längre uppdrag. Genom att optimera din bemanningsprocess kan du undvika produktionsbortfall, förbättra kundupplevelsen och öka lönsamheten.

Offertförfrågan
bemanningsföretag

Fördelarna med att använda Let's Gig för bemanning

På Let’s Gig har vi skapat en användarvänlig plattform som förenklar hela bemanningsprocessen. Vi har ett stort nätverk av kvalificerade och tillförlitliga kandidater som är redo att hjälpa dig. Här är några av de fördelar som vår plattform erbjuder:

  • Snabb och enkel rekrytering – allt sköts direkt via vår app eller plattform.
  • Flexibilitet – korta gig eller längre uppdrag enligt dina behov.
  • Kvalificerade kandidater – tiotusentals kandidater redo att matchas och intervjuas.
  • Kostnadseffektivt – vår plattform är optimerad för resultat och därför kan vi erbjuda marknadens bästa priser till våra kunder.

Hur fungerar bemanning med Let's Gig?

1. Skapa ett konto

Registrera dig snabbt och gratis i vår app för iphone eller android och skapa ditt företagskonto på mindre än en minut. När ditt konto verifierats så kan du lägga upp annonser för dina bemanningsbehov och skapa uppdrag som blir sökbara för våra kandidater. Du bestämmer själv hur långt uppdraget ska vara, hur många personer du vill anlita och hur mycket du vill betala per timme för uppdraget. Vi tillämpar såklart en schysst minimilön som motsvarar villkoren i gällande kollektivavtal.

2. Matcha kandidater

Din annons matchas nu automatiskt med tiotusentals härliga kandidater och du kan luta dig tillbaka och vänta på att kandidater ansöker till ditt uppdrag. Eller så kan du vara mer proaktiv och själv välja att bjuda in kandidater som våra algoritmer föreslår baserat på en mängd parametrar. Du kan se relevant information om varje kandidat och välja att bjuda in de du vill till matchning.

3. Chatta och intervjua

När både du som annonsör och en kandidat valt att ”matcha” varandra så har du möjlighet att chatta med de utvalda kandidaterna, ställa frågor, svara på kandidaternas frågor och därefter bestämma dig för vem du vill erbjuda uppdraget.

4. Anställ och betala

När du och en kandidat kommit överens om uppdragets omfattning så betalar du enkelt och säkert in motsvarande belopp. Vi använder oss av Stripe som är en av världens största och säkraste betalsystem. Inga kortuppgifter sparas och allt krypteras för maximal säkerhet. Beloppet reserveras på ditt valda kort och utbetalas inte till konsulten förrän efter att uppdraget har markerats som slutfört. Ditt företag har 24 timmar på sig efter uppdragets slutförande att antingen godkänna att uppdraget är slutfört varpå konsulten får betalt. Om något gått fel så har du även möjlighet att stoppa betalningen så att vi tillsammans kan utreda vad som hänt.

5. Vi tar hand om allt det administrativa

När du anlitar en person via Let’s Gig så tar Let’s Gig fullt arbetsgivaransvar för konsulten under det pågående uppdraget. Varje konsult innefattas även av en försäkring om olyckan skulle vara framme. Vi sköter även löneutbetalningar, rapportering, skatter och allt det administrativa som hör till en anställning så att du slipper. Det enda du behöver till din bokföring är det underlag som systemet genererar till din mailadress efter avslutat uppdrag. Smidigt va?!

Det har aldrig varit enklare, smidigare eller billigare att arbeta med företagets bemanning än med Let’s Gig.

Sammanfattning av bemanning

Bemanning är en avgörande faktor för ditt företags framgång. Med oss på Let’s Gig kan du optimera din bemanningsprocess och hitta kompetenta medarbetare på ett snabbt och enkelt sätt. Vårt användarvänliga gränssnitt och stora pool av kandidater gör att du kan anpassa bemanningen efter dina specifika behov. Tid, pengar och resurser kan sparas samtidigt som du får tillgång till kvalificerad personal när du behöver det som mest.

Prova gärna redan idag och upptäck hur vi kan hjälpa dig att optimera din bemanningsprocess och förbättra din verksamhet. Tillsammans kan vi skapa en smidig och effektiv arbetsmiljö som ger långsiktig framgång!

Längre bemanningsuppdrag?

Har ni behov av bemanning under längre tid? Vi hjälper idag många företag med deras långsiktiga bemanning. När ni anlitar Let’s Gig för er långsiktiga bemanning så hjälper vi er med allt genom hela processen. Vid ett första möte så berättar ni för oss vad som är viktigt för just er att hitta i den eller de kandidater som ni söker. Det gäller alltifrån kompetens till personliga egenskaper som tjänsten kräver. Utifrån den överenskomna kravprofilen så sköter vi sedan alltifrån:

  • annonsering i vår app och övriga mediekanaler
  • intervjuer och urval
  • eventuella tester och bakgrundskontroller
  • presentation av kandidater
  • kontakt och uppföljning med både er som kund och kandidaten
  • Löner, skatter och försäkringar åt de anställda

Spara tid och pengar med bemanning

Vår målsättning är att ni som företagare ska spara både tid och pengar genom att använda oss! Felrekryteringar är något av de mest kostsamma och tidskrävande som ett företag kan stöta på och där gör vi verkligen skillnad. Vår modell erbjuder ert företag att i princip riskfritt till en väldigt låg kostnad prova kandidater som redan passerat nålsögat hos oss! Om ni av någon anledning inte skulle vara nöjda med den vi skickat till er så går det bra att byta ut denne till en annan konsult. Allt sker snabbt och smidigt och påverkar inte verksamheten på samma sätt som om det gällde en vanlig anställning hos er. Om ni sedan upplever att ni hittat en riktig stjärna som ni vill erbjuda anställning så blir vi bara glada! Då har vi ju uppnått det som är Let’s Gig’s målsättning, att få fler personer ut i arbete! Kanon! Om ni vill rekrytera en konsult så tar vi inga hutlösa avgifter för det utan tillämpar en väldigt enkel prissättning som f.n. börjar från endast 9500kr ex moms per rekrytering.

Är du sugen på att prova bemanning? Tveka inte att kontakta oss redan idag via knappen nedan så ser vi till att ge dig ett kostnadsförslag redan samma dag och redan imorgon(!) kan du ha kompetent personal på plats.

Här kan du se alla orter där vi erbjuder bemanning & rekrytering.

Offertförfrågan