Bemanningsföretag Malmö | Let's Gig hjälper er med personal.
bemanning

Bemanningsföretag Malmö

Sökte du efter bemanningsföretag Malmö och hamnade här? Let’s Gig är ett bemanningsföretag med ett egenutvecklat bemanningsverktyg fyllt med framtidens stjärnor och vi hjälper arbetsgivare att hitta motiverade och engagerande kandidater snabbt, enkelt och kostnadseffektivt.

Genom vårt unika samarbete med Mecenat når vi även ut till Sveriges alla studenter och via våra unika algoritmer ger vårt system även förslag på perfekta kandidater för att förenkla och snabba på hela processen åt er som arbetsgivare! Smidig och kostnadseffektiv bemanning helt enkelt.

Priskalkylator

Vad är ett bemanningsföretag?

Ett bemanningsföretag är ett företag som hyr ut personal till andra företag. Det kan handla om kortare perioder då ett företag har större behov än vanligt av att bemanna upp med mer personal eller om längre uppdrag. Anledningarna till varför ett företag väljer att anlita ett bemanningsföretag är många men det främsta skälet är att man ofta sparar både tid och pengar samtidigt som man minimerar riskerna med kostsamma felrekryteringar.

Seriösa bemanningsföretag i Malmö genomför intervjuer och ofta även olika tester med kandidater beroende på vilken kompetens företaget söker för att därefter leverera de bästa kandidaterna åt sin kund.

Offertförfrågan
bemanningsföretag

Hur mycket tar bemanningsföretag i Malmö betalt?

Vad just bemanning i Malmö kostar generellt är svårt att säga eftersom kostnaden för att anlita ett bemanningsföretag i Malmö varierar beroende på hur just era behov ser ut. Saker som kan påverkar kostnaden för bemanning är hur många konsulter ert företag behöver samt hur länge ni behöver dessa och till sist vilken kompetens det är ni söker.

Let’s Gig kan pga. sina konkurrensfördelar erbjuda bemanning till mycket förmånliga priser och vårt timpris för enklare yrken såsom t.ex. lager, produktion och restaurang börjar på endast 255kr ex moms per timme. Självklart följer vi gällande kollektivavtal i alla branscher som vi bemannar så att våra anställda får samma lön som om de skulle vara anställda direkt av ert företag! Goda arbetsvillkor helt enkelt.

Hur fungerar bemanning med Let's Gig?

Erfarenhet och avancerade system

Let’s Gig bemanningsföretag startades av ett gäng serieentreprenörer med bakgrund bl.a. inom media, IT och marknadsföring. Tillsammans skapade de avancerade intelligenta system och processer som gör det möjligt för bolaget att förkorta ledtiderna avsevärt när det gäller att hitta rätt kandidat till just ert företag. I vår app så har vi tiotusentals kandidater över hela Malmö (och övriga Sverige) som är redo att jobba och vårt motto är:

Det ska inte vara dyrt och komplicerat att hitta personal i Malmö

Vi genomför hela bemanningsprocessen

När ni anlitar Let’s Gig som bemanningsföretag så hjälper vi er med allt genom hela processen. Ni berättar för oss vad som är viktigt för just er att hitta i den kandidat som ni söker. Det gäller alltifrån kompetens till personliga egenskaper som tjänsten kräver. Utifrån den överenskomna kravprofilen så sköter vi sedan alltifrån:

  • annonsering i vår app och övriga mediekanaler
  • intervjuer och urval
  • eventuella tester och bakgrundskontroller
  • presentation av kandidater
  • kontakt och uppföljning med både er som kund och kandidaten
  • Löner, skatter och försäkringar åt de anställda

Spara tid och pengar med ett bemanningsföretag i Malmö

Vår målsättning är att ni som företagare ska spara både tid och pengar genom att använda oss! Felrekryteringar är något av de mest kostsamma och tidskrävande som ett företag kan stöta på och där gör vi verkligen skillnad. Vår modell erbjuder ert företag att i princip riskfritt till en väldigt låg kostnad prova kandidater som redan passerat nålsögat hos oss! Om ni av någon anledning inte skulle vara nöjda med den vi skickat till er så går det jättebra att byta ut denne till en annan konsult. Allt sker snabbt och smidigt och påverkar inte verksamheten på samma sätt som om det gällde en vanlig anställning hos er. Om ni sedan upplever att ni hittat en riktig stjärna som ni vill erbjuda anställning så blir vi bara glada! Då har vi ju uppnått det som är Let’s Gig’s målsättning, att få fler personer ut i arbete! Kanon! Om ni vill rekrytera en konsult så tar vi inga hutlösa avgifter för det utan tillämpar en väldigt enkel prissättning som f.n. börjar från endast 9500kr ex moms per rekrytering.

Är du sugen på att prova bemanning? Tveka inte att kontakta oss redan idag via knappen nedan så ser vi till att ge dig ett kostnadsförslag redan samma dag och redan imorgon(!) kan du ha kompetent personal på plats.

Bemanningsbolag Malmö

När ett företag väljer att använda sig av ett bemanningsföretag i Malmö så gör man ofta det eftersom man är ute efter effektiv bemanning! Som företagare och chef så har man fullt upp med den dagliga verksamheten och vill helt enkelt spara dyrbar tid och att då vända sig till ett seriöst bemanningsföretag som Let’s Gig säkerställer att man får en effektiv bemanning då vi har egna system och processer för att på bästa möjliga sätt och med korta ledtider kvalificera och leverera kandidater åt våra kunder.

Varmt välkommen med din förfrågan!

Välj rätt bemanningsföretag Malmö

I Malmö finns ett överflöd av bemanningsföretag, med inte mindre än 1100 företag registrerade inom ”personaluthyrning” år 2023 i Skåne län! När behovet av att bemanna upp med nya medarbetare uppstår kan det vara överväldigande att veta var man ska börja. Ditt val av bemanningspartner beror på dina specifika krav, branschen du verkar inom och dina önskemål. För att hjälpa dig i processen har vi sammanställt en lista med viktiga överväganden för att hjälpa dig att välja det bästa bemanningsföretaget i Malmö för dina behov.

Förstå dina personalbehov

Innan du engagerar ett bemanningsföretag är det viktigt att tydligt förstå dina personalbehov. Vilken typ av anställning behöver du? Är det korttidskontrakt, längre kontrakt som leder till anställning eller direktanställning via rekrytering?

Det är också viktigt att ta hänsyn till företagets ekonomiska situation. Att hyra in någon på heltid genom ett bemanningsföretag innebär vanligtvis en fast procentuell avgift baserad på den anställdes lön under det första året. Det kan vara värt att överväga möjligheten att bemanna på kontraktsbasis, där du betalar löpande och har flexibiliteten att avsluta kontraktet om det inte fungerar som förväntat. Genom att bemanna på kontraktsbasis får du mer tid att utvärdera kandidaten under en längre period, samtidigt som kandidaten har möjlighet att bedöma om företaget passar deras behov på lång sikt.

Jämför bemanningsföretag Malmö

När du letar efter ett bemanningsföretag bör du söka efter ett som har gedigen kunskap och erfarenhet inom din specifika bransch. De bör ha en strategisk metodik för att attrahera de bästa kandidaterna inom området.

Det är viktigt att undersöka priserna för deras tjänster och avtal, men att välja enbart baserat på låga kostnader kan vara ett misstag på lång sikt. Var försiktig med orealistiskt låga priser, eftersom det kan innebära att företaget skär ned på viktiga kontroller och levererar kandidater som inte har noggrant granskats.

Förstå bemanningsföretagets rekryteringsprocess

Det är viktigt att förstå bemanningsföretagets process för att hitta, attrahera och rekrytera kandidater till dina lediga tjänster. Vilka rekryteringsmetoder och resurser använder de sig av? Hur länge har de varit verksamma och vad är deras erfarenhet inom just din bransch?

Det är också viktigt att förstå bemanningsföretagets rekryteringsprocess och hur de hittar och engagerar kandidater till lediga tjänster. Bemanningsföretag som bara förlitar sig på jobbannonser får en begränsad pool av sökande. De bästa företagen använder sig av olika metoder som nätverkande, deltagande i företagsevenemang, användargrupper och rekommendationer för att hitta de bästa talangerna. Det kan vara värdefullt att veta hur bemanningsföretaget granskar och validerar de sökande, inklusive kontroll av referenser, arbetslivserfarenhet, kompetens och bakgrund.

Hur lång tid tar det att bemanna?

Det är en viktig fråga att ställa för att få en uppfattning om när du kan förvänta dig att få potentiella kandidater i din inkorg.

Det är viktigt att komma ihåg att tidsramen för att hitta lämpliga sökande beror på typen av ledig tjänst. Till exempel tar det förmodligen kortare tid att hitta en IT-helpdeskmedarbetare än en högpresterande programvaruingenjör.

För att säkerställa att du får en kandidat inom önskat tidsintervall bör du skapa en tidtabell. Tiden det tar kan variera från några timmar till dagar eller till och med veckor, beroende på tjänsten.

I videon nedan så kan du se hur Let’s Gig arbetar på ett kreativt sätt med att göra det så snabbt och enkelt som möjligt för kandidater att hitta jobb i Malmö och Skåne med omnejd!

Finns det en enda kontaktperson?

Det är fördelaktigt att samarbeta med ett bemanningsföretag som tillhandahåller en enda kontaktperson från början till slut.

Att arbeta med ett professionellt bemanningsföretag är oftast det bästa alternativet eftersom de direkt engagerar och rekryterar sökande för din räkning och ser till att ingenting går förlorat i övergången.

Samarbeta med ett företag som värderar din verksamhet

Bemanningsföretaget fungerar som en förlängning av din personalavdelning. Genom att erbjuda ditt erbjudande till potentiella kandidater representerar de dig. För att uppnå bästa möjliga kandidatplacering och långsiktighet är det avgörande att båda parter har liknande uppfattningar.

Hitta därmed ett bemanningsföretag som prioriterar dina långsiktiga intressen, både när det gäller korttidskontrakt och permanenta roller. Vikarier kan ofta bli utmärkta långsiktiga anställda.

Att arbeta med ett alltför stort bemanningsbolag kan innebära att du blir bortglömd när du behöver snabb tillgång till talanger och återkoppling. Även om välrenommerade bemanningsföretag finns i olika storlekar så ska du välja en som ger dig den uppmärksamhet som du behöver.

Välj ett bemanningsföretag som arbetar hårt för att erbjuda dig de bästa sökandena på lång sikt och som strävar efter att bygga upp ett ömsesidigt fördelaktigt samarbete.

Välj en byrå med rätt specialisering

Många byråer är specialiserade på olika branscher och geografiska områden. Det är därför en bra idé att söka efter ett bemanningsföretag som har expertis inom din bransch. Detta kommer omedelbart att minska urvalet vilket ökar möjligheterna att hitta kvalificerade sökande med den erfarenhet och utbildning som krävs för den specifika tjänsten.

Ta referenser

Innan du fattar ett beslut kan det vara en god idé att undersöka företagets rykte. Läs omdömen och recensioner på webbplatser som Facebook, LinkedIn och Google för att ta reda på vad andra tycker. Du kan också kontakta tidigare kunder till bolaget och fråga om deras erfarenheter med deras tjänster. Fackförbund kan ge information om vilka byråer som är pålitliga och hur de behandlar sina anställda när det gäller löner och kontrakt.

Här kan du se vad kunder och anställda tycker om Let’s Gig och vad de har att säga på Google om oss:

Offertförfrågan