Bemanningsföretag Örebro | Let's Gig hjälper er med personal.
bemanning

Bemanningsföretag Örebro

Sökte du efter bemanningsföretag Örebro och hamnade här? Let’s Gig är ett bemanningsföretag med ett egenutvecklat bemanningsverktyg fyllt med framtidens stjärnor och vi hjälper arbetsgivare att hitta motiverade och engagerande kandidater snabbt, enkelt och kostnadseffektivt.

Genom vårt unika samarbete med Mecenat når vi även ut till Sveriges alla studenter och via våra unika algoritmer ger vårt system även förslag på perfekta kandidater för att förenkla och snabba på hela processen åt er som arbetsgivare! Smidig och kostnadseffektiv bemanning helt enkelt.

Kontakta oss

Vad är ett bemanningsföretag?

Ett bemanningsföretag är ett företag som hyr ut personal till andra företag. Det kan handla om kortare perioder då ett företag har större behov än vanligt av att bemanna upp med mer personal eller om längre uppdrag. Anledningarna till varför ett företag väljer att anlita ett bemanningsföretag är många men det främsta skälet är att man ofta sparar både tid och pengar samtidigt som man minimerar riskerna med kostsamma felrekryteringar.

Seriösa bemanningsföretag i Örebro genomför intervjuer och ofta även olika tester med kandidater beroende på vilken kompetens företaget söker för att därefter leverera de bästa kandidaterna åt sin kund.

Offertförfrågan
bemanningsföretag

Hur mycket tar bemanningsföretag i Örebro betalt?

Vad just bemanning i Örebro kostar generellt är svårt att säga eftersom kostnaden för att anlita ett bemanningsföretag i Örebro varierar beroende på hur just era behov ser ut. Saker som kan påverkar kostnaden för bemanning är hur många konsulter ert företag behöver samt hur länge ni behöver dessa och till sist vilken kompetens det är ni söker.

Let’s Gig kan pga. sina konkurrensfördelar erbjuda bemanning till mycket förmånliga priser och vårt timpris för enklare yrken såsom t.ex. lager, produktion och restaurang börjar på endast 255kr ex moms per timme. Självklart följer vi gällande kollektivavtal i alla branscher som vi bemannar så att våra anställda får samma lön som om de skulle vara anställda direkt av ert företag! Goda arbetsvillkor helt enkelt.

Hur fungerar bemanning med Let's Gig?

Erfarenhet och avancerade system

Let’s Gig bemanningsföretag startades av ett gäng serieentreprenörer med bakgrund bl.a. inom media, IT och marknadsföring. Tillsammans skapade de avancerade intelligenta system och processer som gör det möjligt för bolaget att förkorta ledtiderna avsevärt när det gäller att hitta rätt kandidat till just ert företag. I vår app så har vi tiotusentals kandidater över hela Örebro (och övriga Sverige) som är redo att jobba och vårt motto är:

Det ska inte vara dyrt och komplicerat att hitta personal i Örebro

Vi genomför hela bemanningsprocessen

När ni anlitar Let’s Gig som bemanningsföretag så hjälper vi er med allt genom hela processen. Ni berättar för oss vad som är viktigt för just er att hitta i den kandidat som ni söker. Det gäller alltifrån kompetens till personliga egenskaper som tjänsten kräver. Utifrån den överenskomna kravprofilen så sköter vi sedan alltifrån:

  • annonsering i vår app och övriga mediekanaler
  • intervjuer och urval
  • eventuella tester och bakgrundskontroller
  • presentation av kandidater
  • kontakt och uppföljning med både er som kund och kandidaten
  • Löner, skatter och försäkringar åt de anställda

Spara tid och pengar med ett bemanningsföretag i Örebro

Vår målsättning är att ni som företagare ska spara både tid och pengar genom att använda oss! Felrekryteringar är något av de mest kostsamma och tidskrävande som ett företag kan stöta på och där gör vi verkligen skillnad. Vår modell erbjuder ert företag att i princip riskfritt till en väldigt låg kostnad prova kandidater som redan passerat nålsögat hos oss! Om ni av någon anledning inte skulle vara nöjda med den vi skickat till er så går det jättebra att byta ut denne till en annan konsult. Allt sker snabbt och smidigt och påverkar inte verksamheten på samma sätt som om det gällde en vanlig anställning hos er. Om ni sedan upplever att ni hittat en riktig stjärna som ni vill erbjuda anställning så blir vi bara glada! Då har vi ju uppnått det som är Let’s Gig’s målsättning, att få fler personer ut i arbete! Kanon! Om ni vill rekrytera en konsult så tar vi inga hutlösa avgifter för det utan tillämpar en väldigt enkel prissättning som f.n. börjar från endast 9500kr ex moms per rekrytering.

Är du sugen på att prova bemanning? Tveka inte att kontakta oss redan idag via knappen nedan så ser vi till att ge dig ett kostnadsförslag redan samma dag och redan imorgon(!) kan du ha kompetent personal på plats.

Effektiv bemanning i Örebro

När ett företag väljer att använda sig av ett bemanningsföretag i Örebro så gör man ofta det eftersom man är ute efter effektiv bemanning! Som företagare och chef så har man fullt upp med den dagliga verksamheten och vill helt enkelt spara dyrbar tid och att då vända sig till ett seriöst bemanningsföretag som Let’s Gig säkerställer att man får en effektiv bemanning då vi har egna system och processer för att på bästa möjliga sätt och med korta ledtider kvalificera och leverera kandidater åt våra kunder.

Varmt välkommen med din förfrågan!