Kontakta Let's Gig | Smidig bemanning & rekrytering

Kontakt

Vi älskar att snacka jobb och ingen fråga är för liten eller för stor! Hör av dig till oss på det sätt som passar dig och ha det bäst!

Hur söker jag jobb via er?

Alla våra jobb publiceras i vår egna Let’s Gig App. För att anmäla intresse samt söka de aktuella tjänsterna så behöver du bara ladda ner appen här, registrera ditt konto och fylla i din profil. Sedan är du redo att hitta drömjobbet eller varför inte ett extra gig?

Vad skiljer Let's Gig från andra bemanningsföretag?

Oj, vart ska vi börja? Vi följer självklart gällande kollektivavtal för alla branscher (och betalar faktiskt oftast MER än bransch standard till våra anställda) men det är bara början. Vi har ett eget verktyg som kostat många miljoner att ta fram som matchar, ger förslag och förkortar ledtiderna avsevärt när det gäller att hitta rätt person till rätt jobb. Därför är också vår rekryteringskostnad mycket billigare än många konkurrenters och vi är inte rädda för att våra konsulter ska bli anställda av företag, tvärtom, det borde vara målet för alla parter! Är du företagare och vill veta mer så tveka inte att kontakta oss!

Vad kostar det att bemanna via er?

Vi har en transparent prissättning som börjar på 255kr ex moms per timme men priset beror i princip på vilken erfarenhet och kompetens ni söker, hur långt uppdraget är och antal personer som ni önskar bemanna. Kontakta oss för att få ett pris på just ert case och jämför oss gärna med våra konkurrenter!

Vad kostar det att rekrytera via Let's Gig?

Vi tycker att våra branschkollegor har alldeles för höga priser faktiskt. Vår rekryteringstjänst kostar i dagsläget endast 9 500kr ex moms per rekryterad kandidat. Det priset är möjligt eftersom vi har vårt eget unika verktyg som vi byggt upp vars algoritmer avsevärt förkortar ledtiderna för oss när det gäller att hitta rätt kandidat för jobbet. Nämnde vi förresten att ni endast betalar för faktiskt genomförd rekrytering? Värt att prova med andra ord.

Vi är ett bemanningsföretag. Kan vi samarbeta?

Självklart! Vi älskar samarbeten och välkomnar nya kollegor till Let’s Gig familjen. Vi hjälper er gärna att bemanna upp de kundförfrågningar som ni redan har så blir vi alla vinnare på att få ut ännu fler människor i arbete.

Vi pratar gärna om dina behov

Vi brinner verkligen för det vi gör och älskar att prata jobb och tänka utanför boxen. Kontakta oss så hör vi av oss.


  Sveavägen 166, 113 46 Stockholm

  Högt upp på 20:e våningen i Wenner-Gren Center huserar vi. Stans godaste kaffe och rum med utsikt som får kreativiteten att flöda. Välkommen till oss.

  08-12 11 22 50

  Slå oss gärna en signal för att bolla dina bemannings- och rekryteringsbehov.

  sales@letsgig.com

  Du kan alltid dra iväg ett mail till oss så svarar vi så fort vi kan. Men kika gärna först på de vanliga frågorna ovan, kanske hittar du ditt svar där?