Lediga jobb i Kristianstad. På Let's Gig hittar du ditt nästa drömjobb
lediga jobb

Lediga jobb i Kristianstad

Letar du efter lediga jobb i Kristianstad? Då har du kommit rätt! Let’s Gig gör det enkelt för dig som arbetssökande att hitta alla lediga jobb i Kristianstad på en och samma plats.

I vår unika app så har vi samlat tusentals lediga jobb som du på ett enkelt sätt kan hitta, markera intresse för och även ansöka direkt i appen. Nya jobb inkommer varje dag och du kan välja att bli notifierad när nya matchande lediga jobb dyker upp.

Ladda ner appen här

Hur kan Let's Gig hjälpa mig att hitta lediga jobb i Kristianstad?

Let’s Gig är ett innovativt bemanningsföretag vars främsta mål är att hitta nya drivna stjärnor åt företag i Kristianstad och övriga landet som söker personal.

Att hitta sitt nästa drömjobb kan vara tidsödande och svårt men Let’s Gig gör processen enkel. Du registrerar bara din profil i vår app, anger dina önskemål för ditt kommande jobb och därefter matchar vi din profil med tusentals arbetsgivare. Du väljer själv vilka lediga jobb som du tycker verkar intressanta och kan även ansöka tjänster direkt i vår app.

När vi hittat en ”matchning” så blir du kallad till en första intervju som ofta sker online. Du får då komma i kontakt med din alldeles egna rekryterare som tar hand om dig hela vägen fram till anställning.

Ladda ner appen här
lediga-jobb
Fler filmer finns på vår YouTube kanal

Två vägar till anställning

Let’s Gig kan pga. sina konkurrensfördelar erbjuda personal till mycket förmånliga priser utan att tumma på vare sig lönenivå eller arbetsmiljöfrågor vilket gör oss till en attraktiv partner för både arbetssökande och företag. Våra anställda är vår viktigaste tillgång och det är en självklarhet att alla har rätt att må bra på sitt jobb! Därför följer vi alltid kollektivavtalens bestämmelser.

Det finns egentligen två sätt som Let’s Gig kan hjälpa dig att hitta lediga jobb och få en anställning. Det första är att vi helt enkelt rekryterar dig till ett företag som du är intresserad av att jobba hos. Då blir du anställd av företaget direkt. Det andra alternativet är att du blir anställd av Let’s Gig och vi hyr ut dig som konsult till arbetsgivaren om det är en lösning som passar bra för alla parter.

Vilka fördelar får jag som arbetssökande genom att ansluta mig till Let's Gig?

Erfarenhet och enklast möjliga process

Let’s Gig startades av ett gäng serieentreprenörer som såg problemen med hur komplicerat det är att hitta lediga jobb och få en anställning. Många drivna människor fick aldrig ens chansen att komma på en intervju!

Därför skapades Let’s Gig! Genom avancerade intelligenta system och processer gör vi det möjligt för dig som arbetssökande att snabbt bli matchad med företag som har lediga jobb i Kristianstad som matchar din profil. Vi förkortar ledtiderna avsevärt och gör det möjligt för dig som arbetssökande att få komma till intervju. Vi ger dig även tips och råd inför slutintervju med arbetsgivaren och förbereder dig på bästa sätt inför ditt nya jobb.

Det ska inte vara dyrt och komplicerat att hitta lediga jobb i Kristianstad!

Vi är med dig genom hela processen

När du registrerar dig som arbetssökande i vår app så hjälper vi dig genom hela processen. Genom att svara på några snabba frågor så berättar du för oss vad som är viktigt för just dig i ditt framtida jobb och vilket slags arbete du söker. Du har möjlighet att fylla i alltifrån kompetens och erfarenhet till önskemål kring lediga jobb och blir därefter matchad med passande lediga jobb som du då kan välja att söka. Det som gör Let’s Gig till en bra kanal för att hitta lediga jobb är:

  • Tillgång till tusentals lediga jobb direkt i vår app.
  • Enkel och snabb ansökningsprocess för lediga tjänster.
  • Möjlighet att snabbt få komma på intervjuer.
  • En egen personlig kontakt som sköter och uppföljning med både dig som arbetssökande och arbetsgivaren.
  • Vid bemanning så sköter vi allt gällande löner, skatter och försäkringar åt dig som anställd.

Spara tid och energi genom att söka lediga jobb i Kristianstad via Let’s Gig

Vår målsättning är att få ut så många som möjligt i arbete och för att det ska bli möjligt så måste det vara enkelt, snabbt och smidigt att ansöka till de lediga jobb som finns ute. Hos Let’s Gig så behöver du inte skicka in en massa presentationer, CV och uppgifter i förväg, istället så tar vi dom sakerna när vi väl träffats genom intervjuer och fattat tycke för varandra och ser att det finns en stor chans för att du faktiskt ska kunna få jobbet som du sökt! Bra va?

Vill du hitta ditt nästa drömjobb? Tveka inte att ladda ner vår app redan idag via knappen nedan så ser vi till att guida dig genom processen och förhoppningsvis så kan du snart ha landat ditt nästa jobb via oss.

Lycka till!