Vilka är vi?

LetsGig vill vara den självklara integrationen för studenter och företag.

Vi underlättar för företag att hitta motiverade och engagerade kandidater - snabbt, enkelt och kostnadseffektivt. 

LetsGig

LetsGig hjälper er att hitta studenter som söker extrajobb under terminer eller sommaren. 

Som arbetsgivare kan ni använda vår plattform till att rekrytera själva eller hyra via LetsGig. Genom våra algoritmer och kostnadseffektiva lösningar kan vi erbjuda konkurrenskraftiga prismodeller

Hur funkar det?

  1. Publicera jobbannons.
  2. Se vilka kandidater som matchar.
  3. Chatta och intervjua. 
  4. Välj vem du anställa eller hyra.

Varför välja LetsGig?

  1. Genom vårt exklusiva samarbete med Mecenat når vi ut till alla högskole- och universitetsstudenter som besitter ett Mecenatkort. Vi ger dig tillgång till över
    900 000 studenter varje månad i hela Sverige.
  2. Vi har ett starkt socialt engagemang med fokus på att förändra arbetsmarknaden för personer med funktionsvariation. För att lyckas med detta har vi inlett ett nära samarbete med Funky Innovation där vi tillsammans erbjuder ett praktiskt CSR program med utbildning och certifiering för företag som vill satsa på neurologisk mångfald och inkludering.

Bakgrunden till denna satsning är vår vilja att förbättra livet för personer med funktionsvariation och att LetsGig blev en av vinnarna i Post och Telestyrelsens (PTS) fjortonde innovationstävling med temat ”Arbetsmarknad för alla” som arrangerades tillsammans med Arbetsförmedlingen. 

Syftet med innovationstävlingen var att bidra till en arbetsmarknad där arbetsgivare ser kompetens och möjligheter istället för hinder. Och att med digitala lösningar bidra till att fler kan få jobb och en arbetsplats de trivs med och utvecklas på, oavsett funktionsförmåga.

stodstampel_for_vinnare_i_pts_innovationstavling_neutral_hemsida

Neurologisk mångfald och inkludering för en rättvis arbetsmarknad som är tillgänglig för alla.

LetsGig AB har ett nära samarbete med Funky Innovation som utvecklar social och teknisk innovation som underlättar livet för personer med funktionsvariation. 

Vi strävar båda efter att göra skillnad för personer med funktionsvariation som idag många gånger diskrimineras på grund av okunskap och bristande tillgänglighet. Tillsammans skapar vi synergieffekter som kommer fler till nytta.  

Funky Innovation utvecklar unika tjänster inom tre områden: utbildning, arbete & fritid. 

Dessa tjänster är idag: 

FunkyWork – erbjuder ett praktiskt CSR program och certifiering för företag som vill satsa på neurologisk mångfald och inkludering. FunkyWork gör rekrytering och bemanning tillgängligare och rättvisare för alla, oavsett funktionsförmåga. 

FunkyEd – är en modern utbildningsplattform som erbjuder micro-learning utbildning inom neurologisk mångfald och inkludering på arbetsplatsen. Ett strålande sätt att skapa större medvetenhet inom er organisation på ett enkelt och kostnadseffektivt sätt.   

FunkyMe – är en unik individanpassad och personlig digital assistent som underlättar för användaren att hantera personliga utmaningar och undanröja hinder som uppstår på grund av okunskap och bristande tillgänglighet. FunkyMe ökar självständighet, delaktighet och trygghet för personer med NPF, förvärvad hjärnskada och psykisk ohälsa, på arbetsplatsen, skolan och fritiden. FunkyMe är tillgänglig direkt via mobilen (app) och datorn (webb).

 Läs mer om FunkyInnovations på: www.funkyinnovation.se

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få uppdateringar om vad vi gör!

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på whatsapp
Scroll to Top