Fånga Framtiden Tillsammans + Let's Gig = Sant -

Fånga Framtiden Tillsammans + Let’s Gig = Sant

fft-samarbete

FFT är en ideell organisation som jobbar med läxhjälp, etablering och mentorskap för nyanlända ungdomar samt barn och unga i utsatta områden. Genom deras arbete vill de motverka utanförskap och bidra med tidiga insatser eftersom de tror att en lyckad studiegång är en viktig nyckel till en trygg och ljus framtid.

FFT grundades i början av 2014 och har sedan start hjälpt närmare 400 ensamkommande och nyanlända ungdomar. I deras arbete har även närmare 600 volontärer valt att stå med dem i deras arbete. De har med sin tid, kunskap och erfarenhet investerat i ungdomar, för att tillsammans främja målgruppens självständighet och självförsörjande framtid i Sverige. För deras arbete belönades de med pris för arbete mot främlingsfientlighet och rasism, av Stockholms läns landsting. De fick även besök av dåvarande integrationsministern Anders Ygeman som samtalade med volontärer, träffade ungdomar och fick se hur en läxhjälpskväll såg ut hos FFT.

Förutom studier är ett arbete väldigt viktigt för en lyckad integration och minskad utanförskap och vår förhoppning är att samarbetet mellan Let´s Gig och FFT kan möjliggöra att fler kommer ut i arbete för att främja individers självständighet och självförsörjande framtid i Sverige.

Framtiden är den enda tid i livet som går att påverka

Lars Epstein
Let’s Gig på Jobbfestivalen i september med några ”Giggare” från FFT

Behöver du rekrytera eller bemanna med engagerad driven personal? Kontakta i så fall oss redan idag för mer information.