Let's Gig Bemanningsföretag | Vi söker alltid samarbetspartners

Samarbetspartners sökes!

Driver du ett litet, nischat rekryteringsföretag eller har ett stort nätverk inom näringslivet? Vi söker just nu samarbetspartners som kan hjälpa oss att nå ut till företag som är i behov av bemanning. Vi erbjuder ett attraktivt affärsupplägg som du kan läsa mer om här.

Ditt nätverk – Vi gör jobbet

Vi söker samarbetspartners som kan hjälpa oss att nå ut till företag som behöver bemanna bl.a. inom lager, produktion, försäljning, mötesbokning, event och HORECA (men även andra yrken) men som själv inte har resurserna eller tiden att sköta hela processen på egen hand.

Vi vet att du som kanske är en enmanskonsult inom rekrytering har ett stort nätverk, men ofta inte den tid eller marginaler som krävs för att hantera de befattningar som befinner sig utanför din nisch. Det är där Let’s Gig kommer in i bilden!

Som samarbetspartner med Let’s Gig kommer du att öppna dörrarna för oss till ditt nätverk, resten sköter vi! Alltifrån införsäljning till tillsättning av kandidater vid bokade uppdrag. Vi kan göra detta helt själva eller i nära samarbete med dig, allt beroende på hur involverad du vill vara i processen.

Genom att samarbeta med Let’s Gig så kommer du att kunna erbjuda dina kunder de bästa kandidaterna för uppdrag som normalt sett ligger utanför din ”nisch”, utan att behöva lägga ner arbete på det!!

Vi erbjuder en revenue share-modell för att se till att du får en rättvis del av intäkterna. Nämnde vi att du får möjlighet att erhålla återkommande intäkter på uppdrag som inkommit via ditt nätverk? Tanken är att du ska kunna bygga upp en egen ”portfölj” av kunder som vi efter din introduktion hanterar till 100% (om du vill) medans du fakturerar oss din del av vinsten på varje debiterad timme.

Så om du är en enmanskonsult inom rekrytering och vill utöka dina tjänster och öka din inkomst samtidigt som du samarbetar med en pålitlig och högkvalitativ aktör inom bemanning, så tveka inte att kontakta oss idag via formuläret här på sidan för en förutsättningslös diskussion så kan vi berätta mer.