Rekryteringsföretag Stockholm | Let's Gig löser din rekrytering billigt
bemanning

Rekryteringsföretag Stockholm

Vi på Let’s Gig är din innovativa rekryteringspartner. Via vår egenutvecklade app och teknik effektiviserar vi rekryteringsprocessen och säkerställer att du får rätt talanger på plats snabbt till ett mycket fördelaktigt pris. Kontakta oss redan idag och upptäck hur Let’s Gig kan hjälpa dig att hitta rätt stjärna.

Visste du att vi även har ett unikt samarbete med Mecenat? Vi har möjlighet att nå ut till Sveriges alla studenter om ditt företag letar efter nykläckta talanger! Ett smidigt och kostnadseffektivt rekryteringsföretag i Stockholm helt enkelt.

Kontakta oss

Varför rekrytera?

Rekrytering är avgörande för att säkerställa att företag har rätt talanger och kompetens på plats för att driva tillväxt och framgång. Genom att rekrytera de bästa kandidaterna kan företag bygga starka team, främja innovation och uppnå sina affärsmål. En effektiv rekryteringsprocess är nyckeln till att hitta de rätta människorna som kommer att bidra till företagets framgång på lång sikt.

Offertförfrågan
bemanningsföretag

Fördelarna med att använda Let's Gig som ert rekryteringsföretag i Stockholm

På Let’s Gig har vi investerat många miljoner kronor för att kunna skapa en användarvänlig plattform som förenklar hela rekryteringsprocessen. Vi har ett stort nätverk av kvalificerade och tillförlitliga kandidater som söker efter nästa steg i karriären. Här är några av fördelarna som ditt företag får när du väljer Let’s Gig som er rekryteringspartner:

 • Snabb rekryteringsprocess
 • Kvalificerade kandidater – tiotusentals kandidater som söker efter nästa jobb.
 • Kostnadseffektivt – vår plattform är optimerad för resultat och därför kan vi erbjuda marknadens bästa priser till våra kunder. Vi ligger ofta upp till 30-40% lägre i pris än våra konkurrenter vilket är svårslaget.

Hur fungerar rekrytering med Let's Gig?

rekryteringsprocessen

1. Kundkontakt & kravprofil

Vi börjar med ett möte där du berättar för oss vad det är du söker. Vem är den där ”drömkandidaten” som ni vill rekrytera till ert team egentligen? Här pratar vi såklart om professionella aspekter såsom utbildning, erfarenhet och andra kompetenskrav kring själva tjänsten men vi vill också förstå er företagskultur och vilken typ av personlighet ni söker till ert team. I nära samarbete med er så tar vi fram en kravprofil som vi sedan utgår ifrån i resterande process.

2. Headhunting & annonsering

Utifrån det vi kommit fram till så skapar vi en väl genomtänkt jobbannons för att attrahera rätt kandidater och lägger upp den i vår egen app där vi genast når tiotusentals kandidater. Vi använder oss även av olika mediekanaler och självklart våra egna personliga nätverk när det behövs för att hitta rätt kandidater. Annonsering och headhunting leder oss till nästa steg.

3. Intervjuer och kontroller

Våra rekryterare går igenom ansökningar och CV’n samt bokar in och genomför intervjuer. Vi genomför även diverse kontroller som vi tillsammans kommit överens om. Vi har även tillgång till avancerade testverktyg som vi kan erbjuda i samarbete med en av våra samarbetspartners om ni skulle vilja inkludera personlighetstester i rekryteringsprocessen. Dessa tester är ovärderliga, speciellt när det gäller lite högre befattningar som ska tillsättas.

4. Presentation av kandidater

När vi hittat kandidater som vi tror på så sammanställer vi en kort presentation om respektive kandidat tillsammans med dennes CV och skickar över dessa löpande till er så att ni kan boka in slutintervju med respektive kandidat.

5. Slutintervju hos kund

När ni får kandidater presenterade för er så gäller det att vara snabb med att boka in slutintervju med dessa. Vänta inte! Attraktiva kandidater är nämligen ofta involverade i flera ansökningsprocesser samtidigt så det gäller att vara på tårna. På slutintervjun har ni inte bara möjlighet att intervjua kandidaten utan också tillfälle att visa varför denne ska välja just er som sin nästa arbetsgivare.

Det har aldrig varit enklare, smidigare eller billigare att arbeta med företagets rekrytering än med Let’s Gig.

Vad kostar det att använda sig av ett externt rekryteringsföretag i Stockholm?

Rekrytering är en avgörande faktor för ditt företags framgång och behöver inte kosta så mycket som det faktiskt gör idag! Med oss på Let’s Gig kan du optimera din rekryteringsprocess och hitta kompetenta medarbetare snabbare, enklare och billigare än någonsin tidigare.

Let’s Gig tar alltid en startavgift som f.n. ligger på endast 5000kr för att påbörja ett rekryteringsuppdrag.

För enklare uppdrag som inte kräver någon speciell utbildning så börjar våra priser på endast 9500kr ex moms för att sedan öka i paritet med hur krävande tjänsten som ska tillsättas är. Generellt sett kan man säga att vi ligger ca 30-40% billigare än traditionella rekryteringsföretag så det finns MYCKET pengar för dig att spara genom att vända dig till oss på Let’s Gig istället när du ska rekrytera nästa gång.

Prova gärna vår priskalkylator nedan för att se vad rekrytering kostar för några av de vanligaste tjänsterna. Du kan såklart också alltid kontakta oss för att få en kostnadsfri offert.

Gör en kostnadsuppskattning

Här kan du enkelt få ett prisförslag för våra tjänster inom bemanning och rekrytering. Om du sedan vill veta mer och få en riktig offert så kan du klicka på "Jag vill bli kontaktad" så hör vi av oss så fort vi kan.
Om du behöver personal för kortare uppdrag så hänvisar vi till vår fantastiska app! Där kan du enkelt lägga in din annons/uppdragsbeskrivning, få förslag på matchande kandidater och anlita personal själv direkt i appen.

Ladda ner för Android
Ladda ner för iOS

Välj tjänst

Välj yrkesroll

Välj antal medarbetare

0 10 20 30 40 50
0 5 10
- Vi utformar en kravprofil tillsammans.
- Vi tar fram en attraktiv jobbannons.
- Vi producerar, aktiverar och optimerar en annonskampanj i vår egen app samt i sociala medier.
- Vi tar fram anpassade urvalsfrågor till kandidaterna.
- Vi söker aktivt efter kandidater som matchar kravprofilen i vår egen databas, nätverk och mediekanaler.
- Vi genomför strukturerade intervjuer med kandidaterna.
- Vi hanterar referenstagningen av kandidaterna.
- Vi utför bakgrundskontroll på samtliga kandidater.
- Vi presenterar kandidater som bäst matchar kravprofilen.
- OBS! I det angiva priset ingår en startkostnad på 5000kr ex moms som ÅTERBETALAS i de fall vi fått exklusivitet på uppdraget men inte skulle lyckas leverera lämpliga kandidater!

Välj antal månader

0 3 6 9 12

Uppskattat pris

Pris per månad per medarbetare

Uppskattad totalkostnad

Alla priser visas ex moms och är en indikation baserad på genomsnittlig lön/kompetens.

Effektiv Rekrytering i Stockholm med Let's Gig

Nedan följer en text som beskriver hur vi på Let’s Gig arbetar effektivt med rekrytering så att du kan hitta rätt kandidater snabbt och kostnadseffektiv. Vi går igenom:

 • Utmaningar i rekryteringsprocessen och vikten av effektivitet
 • En prisvärd och effektiv lösning för rekrytering
 • Varför ett företag bör välja Let’s Gig som rekryteringsföretag

 

Utmaningar i rekryteringsprocessen och vikten av effektivitet

Rekrytering är en central process för att säkerställa att företag får rätt kompetens och talanger ombord i rätt tid. Det är en uppgift som ofta kan vara tidskrävande, kostsam och utmanande. Det är här Let’s Gig kommer in i bilden som en innovativ lösning för effektiv rekrytering.

Enligt en undersökning utförd av Society for Human Resource Management (SHRM), tar det i genomsnitt 42 dagar att fylla en ledig tjänst, och kostnaderna för en misslyckad anställning kan uppgå till 30% av den nyanställdes årslön. Det är en betydande investering för företag och det är därför viktigt att rekryteringsprocessen är snabb och effektiv.

Let’s Gig är medvetna om dessa utmaningar och har därför utvecklat en plattform och processer som är optimerade för snabb rekrytering. Genom att använda sina egna system och olika mediekanaler kan vi hitta rätt kandidater på ett effektivt sätt. Genom att utnyttja den senaste tekniken och ha tillgång till ett brett nätverk kan Let’s Gig påskynda rekryteringsprocessen och minska den tid det tar att tillsätta en tjänst.

En prisvärd och effektiv lösning för rekrytering

Traditionella rekryteringsföretag tar ofta ut väldigt höga avgifter för sina tjänster, vilket kan vara en betydande belastning för små och medelstora företag som i slutändan gör att dessa väljer att avstå från att samarbeta med ett rekryteringsföretag och istället rekrytera själva. Här kommer Let’s Gig in som ett företag som erbjuder snabbare processer och därmed en väldigt prisvärd rekrytering.

Genom att använda våra egna system och plattform kan vi på Let’s Gig eliminera onödig tidsspillan och därmed minska kostnaderna för rekrytering. Enligt vår interna undersökning har vi kunnat erbjuda våra tjänster till kunder till en kostnad som är 30-40% lägre än vad traditionella rekryteringsföretag tar ut.

Ett par konkreta exempel:

 • 40% billigare. Vi har rekryterat Innesäljare för 18 000kr när kunden hade fått en offert på 30 000kr från en annan aktör.
 • 65% billigare. Vi har rekryterat B2B säljare åt industrin för 28 000kr när andra offerter legat på 80 000kr
 • 62% billigare. Vi har rekryterat Business Controller för 35 000kr när konkurrenten offererat 90 000kr.
 • 68% billigare. Vi har rekryterat erfaren serveringspersonal för endast 9500kr när andra ville ha 30 000kr.

Ett diagram som visar hur mycket man kan spara på rekryteringskostnaden genom att anlita Let's GigDet här är bara några exempel. Våra effektiva processer och kostnadsbesparingar innebär inte att kvaliteten på rekryteringen kompromissas. Tvärtom, Let’s Gig strävar efter att hitta de mest kvalificerade kandidaterna som passar företagets behov. Genom att använda avancerade algoritmer och matchningsverktyg kan vi snabbt identifiera de mest lämpliga kandidaterna för en specifik tjänst och med den erfarenhet som vi har i bolaget när det kommer till trafikstyrning och data så arbetar vi på många fronter samtidigt för våra kunders räkning.

Varför bör ett företag välja Let’s Gig som rekryteringsföretag i Stockholm?

Om det inte är tydligt ännu så låt oss sammanfatta…

När det kommer till rekrytering är tid och kostnad avgörande faktorer att beakta. Genom att välja Let’s Gig som rekryteringspartner kan ditt företag dra nytta av våra snabba och kostnadseffektiva lösningar samtidigt som du säkerställer att du hittar de bästa kandidaterna för din organisation. Här är några skäl att välja Let’s Gig för dina rekryteringsbehov:

 • Snabbhet
 • Kostnadseffektivt
 • Hög kvalité

Kontakta oss redan idag för att få reda på hur vi på Let’s Gig kan hjälpa ditt företag att rekrytera snabbt och kostnadseffektivt. Låt oss vara din partner för effektiv rekrytering! Du har ingenting att förlora.

 

Inte redo att rekrytera? Prova hyra in kandidater via bemanning och säkerställ en riskfri rekryteringsprocess.

Vår målsättning är att ni som företagare ska spara både tid och pengar genom att använda oss! Felrekryteringar är något av de mest kostsamma och tidskrävande som ett företag kan stöta på och där gör vi verkligen skillnad. Vår modell erbjuder ert företag att i princip riskfritt till en väldigt låg kostnad prova kandidater som redan passerat nålsögat hos oss! Om ni av någon anledning inte skulle vara nöjda med den vi skickat till er så går det bra att byta ut denne till en annan konsult. Allt sker snabbt och smidigt och påverkar inte verksamheten på samma sätt som om det gällde en vanlig anställning hos er. Om ni sedan upplever att ni hittat en riktig stjärna som ni vill erbjuda anställning så blir vi bara glada! Då har vi ju uppnått det som är Let’s Gig’s målsättning, att få fler personer ut i arbete! Kanon! Om ni vill rekrytera en konsult så tar vi inga hutlösa avgifter för det utan tillämpar en väldigt enkel prissättning som f.n. börjar från endast 9500kr ex moms per rekrytering.

Är du sugen på att prova bemanning? Tveka inte att kontakta oss redan idag via knappen nedan så ser vi till att ge dig ett kostnadsförslag redan samma dag och redan imorgon(!) kan du ha kompetent personal på plats.

Här kan du se alla orter där vi erbjuder bemanning

Offertförfrågan