Extrajobb? Vi har mängder av gig jobb och extrajobb i vår app.
extrajobb

Extrajobb och gig jobb

Studerar du och söker ett extrajobb vid sidan av dina studier? Eller vill du kanske bara tjäna lite extra pengar när det passar dig? Då har vi mängder av extrajobb och kortare gig jobb i vår app som du kan söka!

I vår unika app så har nämligen vi samlat tusentals lediga extrajobb som enkelt kan visa intresse för och även ansöka direkt i appen. Du bestämmer själv vilka typer av lediga extrajobb som du vill prenumerera på och då får du en notifiering direkt när ett nytt extrajobb eller passande gig jobb dyker upp! Lycka till!

Ladda ner appen här

Varför extrajobb via Let's Gig?

Let’s Gig är ett innovativt bemanningsföretag vars främsta mål är att hitta nya drivna stjärnor åt företag som söker personal.

Att hitta ett bra extrajobb kan vara tidsödande och svårt men Let’s Gig gör processen enkel och snabb! Du registrerar bara din profil i vår app, anger dina önskemål för när du vill jobba, med vad och vilka tider. Sedan matchar vi din profil mot tusentals arbetsgivare och lediga extrajobb och gig jobb. Du väljer själv vilka lediga extrajobb som du tycker verkar intressanta och kan även ansöka tjänsten direkt i appen.

När vi hittat en ”matchning” så blir du kallad till en första intervju som ofta sker online. Du får då komma i kontakt med din alldeles egna rekryterare som tar hand om dig hela vägen fram till anställning.

Ladda ner appen här
extrajobb

Trygga anställningsvillkor även vid extrajobb är en självklarhet

Våra anställda är vår viktigaste tillgång och det är en självklarhet att alla har rätt till bra anställningsvillkor på sitt jobb! Därför följer vi alltid kollektivavtalens bestämmelser. Oavsett om du vill jobba heltid eller är ute efter ett extrajobb eller kanske bara är intresserad av att ta gig jobb lite då och då när det passar dig så är Let’s Gig platsen för dig!

Det finns egentligen två sätt som Let’s Gig kan hjälpa dig att hitta ett extrajobb och få en anställning. Vi kan antingen rekrytera dig till ett företag som du är intresserad av att jobba extra hos. Då blir du anställd av företaget direkt. Det andra alternativet är att du blir anställd av Let’s Gig och vi hyr ut dig som konsult till arbetsgivaren om det är en lösning som passar bra för alla parter.

Vilka fördelar får jag som arbetssökande genom att ansluta mig till Let's Gig och söka extrajobb via er?

Erfarenhet och enklast möjliga process för att hitta extrajobb

Let’s Gig startades av ett gäng serieentreprenörer som såg problemen med hur komplicerat det är att hitta lediga tjänster och få en anställning. Många drivna människor fick aldrig ens chansen att komma på en intervju!

Därför skapades Let’s Gig! Genom avancerade intelligenta system och processer gör vi det möjligt för dig som arbetssökande att snabbt bli matchad med företag som har lediga extrajobb eller gig jobb som matchar din profil. Vi förkortar ledtiderna avsevärt och gör det möjligt för dig som arbetssökande att få komma till intervjuer. Vi ger dig även tips och råd inför slutintervju med arbetsgivaren och förbereder dig på bästa sätt inför ditt nya extrajobb.

Det ska inte vara dyrt och komplicerat att hitta lediga extrajobb eller gig jobb!

Vi är med dig genom hela processen

När du registrerar dig som arbetssökande i vår app så hjälper vi dig genom hela processen. Genom att svara på några snabba frågor så berättar du för oss vad som är viktigt för just dig i ditt framtida extrajobb och vilket slags arbete du söker. Du har möjlighet att fylla i alltifrån kompetens och erfarenhet till önskemål kring lediga extrajobb och blir därefter matchad med passande lediga extrajobb som du då kan välja att söka. Det som gör Let’s Gig till en bra kanal för att hitta lediga extrajobb är:

  • Tillgång till tusentals lediga extrajobb direkt i vår app.
  • Enkel och snabb ansökningsprocess för lediga tjänster.
  • Möjlighet att snabbt få komma på intervjuer.
  • En egen personlig kontakt som sköter och uppföljning med både dig som arbetssökande och arbetsgivaren.
  • Vid bemanning så sköter vi allt gällande löner, skatter och försäkringar åt dig som anställd oavsett om det gäller ett enstaka gig jobb eller löpande extrajobb.

Spara tid och energi genom att söka lediga extrajobb via Let’s Gig

Vår målsättning är att få ut så många som möjligt i arbete och för att det ska bli möjligt så måste det vara enkelt, snabbt och smidigt att ansöka till de lediga extrajobb som finns ute. Hos Let’s Gig så behöver du inte skicka in en massa presentationer, CV och uppgifter i förväg, istället så tar vi dom sakerna när vi väl träffats genom intervjuer och fattat tycke för varandra och ser att det finns en stor chans för att du faktiskt ska kunna få jobbet som du sökt! Bra va?

Vill du hitta ditt nästa extrajobb? Tveka inte att ladda ner vår app redan idag via knappen nedan så ser vi till att guida dig genom processen och förhoppningsvis så kan du snart ha landat ditt nästa arbete via oss.

En sista sak… visste du att Let’s Gig har ett unikt samarbete med Mecenat? Det gör att vi brinner lite extra för att hjälpa alla studenter där ute att hitta arbete.

Lycka till!