Ny film för Let's Gig - Let's Gig Bemanningsföretag

Ny film för Let’s Gig

Det är alltid roligt när det händer grejer! Vi har precis fått en ny rykande kort video skapad av den smått fantastiska Edward på Owusu Media! Syftet med produktionen var att snabbt och enkelt kunna visa vad Let’s Gig är och fördelarna för arbetsgivare och arbetstagare.

För arbetsgivare

Let’s Gig har avancerade egenutvecklade system som låter oss förkorta processerna kring matchning och bemanning eller rekrytering avsevärt. Vår ”secret sauce” gör att vi kan hjälpa arbetsgivare att hitta nya spännande kandidater med väldigt korta ledtider vilket vid rekrytering också ger en mycket förmånlig prisbild. Är du intresserad av bemanning eller rekrytering så tveka inte att kontakta oss redan idag!

För arbetssökande

Oavsett om du söker ett enklare ”gig jobb” för att tjäna en extra slant eller är ute efter ett heltidsjobb som motsvarar dina drömmar och karriärsmål så är Let’s Gig platsen för dig! Ladda ner vår egenutvecklade app, ställ in din profil och få relevanta jobb serverade. Du kan enkelt markera intresse genom vår tinder inspirerade lösning genom att swajpa höger eller vänster på jobben och när du är redo att ansöka så gör du även det enkelt i appen och vid matchning blir du inbjuden till intervju med en av våra medarbetare.

Inte bara ”gig jobb”

Sedan starten 2017 har vi haft ett samarbete med Mecenat som är Sveriges mest kända studentkort och då fokuserade vi av naturliga anledningar på kortare gig jobb som passar studenter. Gig jobb är fortfarande den största delen av vår affär men Let’s Gig är idag mycket bredare än så! Idag genomför vi t.ex. rekryteringar inom vård och omsorg såväl som sälj, IT och webb. Vi kan konstatera att vår tekniska lösning möjliggör effektiva bemannings- och rekryteringsprocesser oavsett var i Sverige du som kund befinner dig.